Go to Top

Dania Główne

Dania z drobiu:
De volaille
Kotlet drobiowy ze skórką serową
Filet z kurczaka z owocami
Brusto z indyka w sosie żurawinowym
Brusto z indyka z ananasem i żurawiną
Udko z kurczaka panierowane 100g
Grilowana pierś z kurczaka
Ryby:
Pstrąg z grila (cytryna, chrzan) 100g
Pstrąg z grila z migdałami 100g
Panga panierowana 100g
Panga w sosie porowym 100g
Pierogi:
Pierogi ruskie 10 szt.
Pierogi z kapustą i grzybami 10szt.
Pierogi z mięsem 10szt.
Pierogi ze szpinakiem 10szt.
Pierogi z jagodami 10szt.
Pierogi z truskawkami 10szt.
Dania z wieprzowiny:
Kotlet po parysku ( z jajkiem sadzonym)
Polędwiczki w sosie pieprzowym
Bitki w sosie borowikowym
Pieczeń wieprzowa w sosie
Gulasz spiski
Schab ze śliwkami
Schab w płatkach kukurydzianych
Schab po staropolsku
Schabowy zawijaniec (ser, szynka)
Kotlet wieprzowy po bakońsku
Placki po węgiersku
Pulpeciki w sosie koperkowym
Schab z grila w sosie pieczarkowym
Filet schabowy z cebulka z grila
Stek karkowy z grila (cebulka, papryka, pieczarki)
Sznycle wieprzowe po węgiersku

 

zWszelkie prawa zastrzeżone: czardaszniedzica.pl | Projekt i wykonanie: Szymon Machaj